پخش عمده ادویه جات صحرایی در سراسر کشور

قیمت ادویه ماسالا زنجبیل یا لویا یکی از آن موادی است که در غذاهای محلی ما رایج است. این دومین ماده مهم در تینولای مرغ به جز مرغ است و برای از بین بردن طعم ماهی ...

123
بازدید :188
دوشنبه 17 آبان 1400زمان :17:29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قیمت ادویه ماسالا

زنجبیل یا لویا یکی از آن موادی است که در غذاهای محلی ما رایج است. این دومین ماده مهم در تینولای مرغ به جز مرغ است و برای از بین بردن طعم ماهی تاهنگ و سایر صدف ها استفاده می شود. دو ریشه دیگر وجود دارد که در سوپرمارکت شبیه زنجبیل هستند اما کاملا زنجبیل نیستند. یکی رنگ نارنجی روشن است که کوچک و حلقه دار است و دیگری سخت است، مانند چوب، اما کم رنگ تر است. احتمالاً به گلنگال یا ادویه نگاه می کنید، نه زنجبیل! هر سه بخشی از خانواده ریزوم ها هستند که ساقه های خزنده هستند که به جای عمودی به صورت افقی رشد می کنند. این بدان معناست که اینها می توانند یک گیاه جدید تولید کنند. سیستم ریشه اگر رها شود رشد کند. این یکی از دلایلی است که رشد آن آسان است اما برداشت آن از آنجایی که زیر زمین است دشوار است. هر سه را می توان به روش های مشابه با کندن پوست و برش دادن، کوبیدن یا خرد کردن ریز قبل از افزودن به ظرف ها آماده کرد. آیا با این سه ماده آشنا هستید؟ اگر نه، شما تنها نیستید. 1 زنجبیل دارای پوست برنزه نرم است. ادویه دارای پوست نارنجی و حلقه ای است. Galangal دارای پوست زرد کم رنگ و صاف است. نگاهی سریع به بیرونی این سه ریزوم نشان می دهد که ادویه متفاوت ترین از این سه ریزوم است. پوست نارنجی روشن دارد، اندازه آن کوچک تر است و حلقه های متعدد و واضحی در طول پوست آن وجود دارد. حلقه ها در زنجبیل یا گلنگال کاملاً برجسته نیستند. زنجبیل دارای پوست نازک و برنزه ای روشن است که ریشه های چوبی گوشتی اما مرطوب را در زیر آن پنهان می کند. در همین حال، galangal دارای پوستی شبیه به زنجبیل است اما رنگ آن بسیار کم رنگ تر است. رنگ آن بیشتر به سمت سفید روشن تر از زرد روشن تر متمایل است. اگر هنوز نمی توانید تصمیم بگیرید که زنجبیل است یا گلنگال، پوست را نوازش دهید. پوست گالنگال صاف تر از زنجبیل است. 2 زنجبیل زرد است. ادویه نارنجی است. گالنگال زرد کم رنگ است. بارزترین تفاوت ادویه دو مورد دیگر رنگی است. حتی بدون بریدن ادویه، می دانید که ادویه است زیرا رنگدانه بالایی دارد. در واقع، این تنها یکی از این سه است که به رنگ نارنجی روشن است. زنجبیل وقتی برش داده می شود رنگ زرد دارد در حالی که گلنگال در مقایسه با رنگ زرد زنجبیل رنگ زرد کم رنگ تری دارد. 3 لکه ادویه. فروش عمده سماق قهوه ای زنجبیل آبدار است. گالنگال مانند چوب سخت است. قیمت ادویه ماسالا

ادویه راس الحانوت

کورکومین (دیفرولوئیل متان) ترکیب فعال (فیتوشیمیایی) در ادویه کاری زرد روشن ادویه است. داروهای گیاهی هندی، چینی و غربی به طور سنتی از ادویه از خانواده زنجبیل برای بیماری هایی مانند هضم ضعیف، درد شکم و اتساع استفاده می کنند. در سال 1999، سازمان بهداشت جهانی آن را برای درمان رفلاکس اسید، نفخ شکم، و سوء هاضمه عملکردی، همانطور که در طب آیورودا استفاده می شود، توصیه کرد. ده سال پیش، انجمن کانادایی تحقیقات روده، خیریه خواهر انجمن گوارش، بودجه ای را برای تحقیقات دکتر بالجیندر سال در مورد فواید کورکومین در سرطان روده بزرگ فراهم کرد. Salh و تیم وی در ونکوور به مجموعه ای از شواهد کمک کردند که نشان می دهد این ادویه خوش طعم می تواند به جلوگیری از رشد سلول های سرطانی در روده بزرگ کمک کند. یک مطالعه تحقیقاتی پایه2 از هند به موش های مبتلا به کولیت القا شده پرداخت. دریافتند که کورکومین با واسطه فرآیندهای التهابی در کولیت تجربی اثرات مفیدی دارد. بنابراین، ممکن است در درمان بیماری التهابی روده مفید باشد. یک مطالعه بالینی 3 در بریتانیا که شامل 207 بیمار مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر بود، پس از اینکه محققان از آنها خواستند قرص های ادویه مصرف کنند، بهبودی در علائم آنها نشان داد. محققان مطالعات بیشتر، بزرگتر و کنترل شده با دارونما را توصیه می کنند. سایر کارآزمایی های بالینی از نقش درمانی بالقوه کورکومین به ویژه در پولیپوز آدنوماتوز خانوادگی، بیماری التهابی روده، کولیت اولسراتیو، سرطان روده بزرگ، سرطان پانکراس، هیپرکلسترمی، آترواسکلروز، پانکراتیت، پسوریازیس، یووئیت قدامی مزمن و آرتریت حمایت می کنند. کورکومین در حال حاضر یک ترکیب به شدت مورد مطالعه است، با 121 کارآزمایی بالینی فعال در وب سایت دولت ایالات متحده5 تا سپتامبر 2015. هیچ روش مشابهی برای جستجوی آزمایشات بالینی سلامت طبیعی در کانادا وجود ندارد. از تجربه خوشمزه و معطر ادویه و خواص درمانی آن در غذای خود لذت ببرید، اما قبل از مصرف مکمل ها منتظر تحقیقات بیشتر باشید. چیزهای زیادی وجود دارد که ما نمی دانیم چرا و چگونه یک غذا فواید دارد، اما می دانیم که هیچ چیز با یک محصول در حالت طبیعی آن قابل مقایسه نیست. 1. موسوی م و همکاران. کورکومین واسطه تولید سرامید از طریق مسیر de novo در سلول های سرطانی روده بزرگ است. 2. Ukil I et al. کورکومین، جزء اصلی ادویه طعم دهنده غذا، آسیب مخاطی را در کولیت ناشی از اسید تری نیتروبنزن سولفونیک کاهش می دهد. مجله فارماکولوژی بریتانیا. 3. باندی آر و همکاران. عصاره ادویه ممکن است علائم سندرم روده تحریک پذیر را در بزرگسالان سالم بهبود بخشد: یک مطالعه آزمایشی. مجله جایگزین. 4. Goel A و همکاران. کورکومین به عنوان «کورکومین»: از آشپزخانه تا کلینیک. ادویه راس الحانوت

نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
پخش عمده ادویه جات صحرایی در سراسر کشور پخش عمده ادویه جات صحرایی در سراسر کشور کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 140
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 25
  • بازدید کننده امروز : 13
  • باردید دیروز : 62
  • بازدید کننده دیروز : 32
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 918
  • بازدید ماه : 1385
  • بازدید سال : 6598
  • بازدید کلی : 108695
کدهای اختصاصی